dissabte, 7 de desembre del 2013

Edició de vídeos amb Youtube

DESCRIPCIÓ

El Youtube és un lloc web en el qual els usuaris poden visualitzar, pujar i compartir vídeos. El van crear tres extreballador de PayPal el febrer de 2005. Actualment és un dels portals de vídeos més importants de la xarxa per la gran diversitat de material visual que s'hi pot trobar; des de produccions històriques, documentals, tutorials, sèries, videoclips... Youtube té com a format de vídeo estàndard Adobe Flash.

A classe de GITIC vam parlar dels diferents processadors de vídeos, la majoria dels alumnes, fins aleshores, utilitzàvem el MovieMaker fins que en Jorge Coderch ens va ensenyar com editar vídeos amb Youtube. Gairebé tots vam coincidir en que èrem consumidors dels vídeos que ens proporcionava Youtube però que pel contrari, mai havíem oferit les nostres produccions. L'Editor de vídeos ens permet jugar amb un gran ventall de combinacions de música, efectes, fotografies i text per a crear composicions realment complexes.


La meva producció no resulta gaire atractiva ni complexa, peró de mica en mica aniré perfeccionant aquesta magnífica eina que desconeixia fins ara. Es tracta d'un recull d'imatges de platjes per deixar la ment en blanc. Espero que el gaudiu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada