diumenge, 15 de desembre del 2013

Prezi

DESCRIPCIÓ



El Prezi és un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre una plataforma virtual basada en la informàtica en núvol. Es distingeix de la resta de presentacions digitals per la seva interfície d'usuari amb zoom, que permet als usuaris disposar d'una visió més clara o allunyada de la zona de la presentació.

El programa compte amb plantilles de diferents temàtiques, un cop hem escollit la plantilla, podrem afegir el text, les imatges, el vídeos i altres mitjans de presentació, i es poden agrupar en marcs. Els usuaris poden escollir la grandària de cada objecte, la posició i l'ordre de presentació. Permet crear presentacions molt més dinámiques, intuitives, i fins i tot, segons les reaccions del públic podrem encaminar la presentació d'una manera o una altre gràcies al zoom i a la opció de no seqüenciar la presentació. 
Aquí sota veiem un clar exemple d'una interfície de Prezi amb una sèrie d'elements, com ara imatges, text,vídeos. També podem obervar la forma de la plantilla, va de la idea més general a les mes concretes.
Presentació d'un autor - Història i Antropologia de l'Educació
REFLEXIÓ

Personalment, fins que no vaig començar la Universitat, quan necessitava fer una presentació digital feia servir el Power Point però ara que he descobert aquesta eina no em penso ni dues vegades quina d'aquestes eines em serà més útil, eficaç i dinàmica per a fer una presentació oral. Sense cap dubte, el Prezi.


Presenta molts avantatges respecte el Power Point:

- Es poden compartir les presentacions amb altres usuaris i a xarxes socials.
- Ens podem descarregar les presentacions en diversos formats.
- Permet fer presentacions molt dinàmiques i intuitives.
- És molt senzill d'utilitzar.
- Sembla que la presentació s'hagi elaborat més del que realment ha sigut preparar la presentació. Dóna molt bona impressió de cara al públic.
- Podem aconseguir l'atenció del públic en el moment que volem (gràcies al zoom, als moviments d'una pantalla a l'altre...).
- Ajuda a organitzar el pensament i lligar tots els continguts a partir de la nostra creativitat.

AMPLIACIÓ

Us adjunto un vídeo molt encertat per a entendre perfectament el funcionament d'aquesta mangífica eina de presentacions online. Trobo que la presentació està molt ben feta i realment, anima a fer servir el programa si fins ara no l'havies conegut! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada